23 Април, 2021 21:50 2 636 0

Близнаците Братоеви внесоха яснота за бъдещето си

  • георги братоев-
  • валентин братоев-
  • бъдеще

"Най-вероятно ще се насочим отново към Бургас, но с един по-нов проект и друг отбор, на който ще опитаме да помогнем да осъществи амбицията си“, споделиха Георги и Валентин

Близнаците Братоеви внесоха яснота за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Валентин и Георги Братоеви ще играят в Бургас и през следващия сезон, но не за Нефтохимик 2010. Договорите им с тима изтекоха и няма да бъдат подновени.

„Предстои ни едно интересно лято, може би ще поиграем малко плажен волейбол. След това най-вероятно ще се насочим отново към Бургас, но с един по-нов проект и друг отбор, на който ще опитаме да помогнем да осъществи амбицията си“, разказа Валентин Братоев в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV.

„Още няма нищо сигурно. Ще участваме във вече създаден отбор, който обаче няма кой знае какви традиции досега, и ще опитаме да променим това. Ще се опитаме да създадем конкурентоспособен отбор на Нефтохимик, Хебър и на останалите. За момента не искаме да му кажем името“, добавиха волейболистите. Те уточниха, че този път не са се разделили със скандали с носителя на Купата и на Суперкупата на България.

Близнаците не назоваха името на клуба, но става въпрос за Дея спорт, другият волейболен клуб в Бургас. Отборът на Дея завърши на второ място във Висшата лига през изминалия сезон и доби промоция за Суперлигата за шампионат 2021/2022. Говори се, че за следващия сезон в този клуб стягат селекция, като желанието им е да бъдат фактор в елита. Треньор на отбора пък е сестрата на близнаците - Весела Братоева.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА