Last news in Fakti

27 Април, 2021 12:21 5 163 4

Божидар Краев е бил пред сензационен трансфер у нас!

  • божидар краев-
  • цска 1948-
  • футбол

Той е водил преговори с ЦСКА 1948 в периода преди да премине под наем от датския Мидтиланд в португалския Фамаликао

Божидар Краев е бил пред сензационен трансфер у нас! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Божидар Краев е бил пред трансфер в ЦСКА 1948, твърди БЛИЦ. Той е водил преговори с клуба в периода преди да премине под наем от датския Мидтиланд в португалския Фамаликао. В крайна сметка обаче не се е стигнало до споразумение.

Врачанинът проби в мъжкия футбол у нас с екипа на Левски. Той носеше синята фланелка в периода 2014 – 2017 година, след което премина в Мидтиланд. Там Краев изкара два сезона, а после последва преотстъпване в португалския Жил Висенте.

Въпреки силния сезон, който изигра в португалското първенство, Божидар отново се върна в Дания. След като обаче не успя да се наложи в състава при дадения му втори шанс, поиска смяна на тима. Именно тогава са водени преговорите с ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хммм

    7 0 Отговор
    Голям талант как да не се гордееш с него
  • 2 ми ,

    7 0 Отговор
    Тогава с кого щяхме да се гордеем като българи , че играе в Шампионската лига ?!!
  • 3 Връчване на Оскар

    12 0 Отговор
    Хахаха Джулия Робъртс с нова изява.Поредния " футболист " ,който ще бъде запомнен не с това ,което е направил на терена а извън него.
  • 4 антрашпиц

    4 0 Отговор
    То възход ли бе ,че да го опишеш......