Last news in Fakti

28 Април, 2021 13:15 2 204 0

Появи се нов фаворит за треньор на Тотнъм

  • футбол-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • треньор-
  • аякс-
  • ерик тен хаг

Собственикът Даниел Леви се е спрял на Ерик тен Хаг за заместник на Жозе Моуриньо

Появи се нов фаворит за треньор на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС


Треньорът на Аякс Ерик тен Хаг е първи избор на за нов мениджър на Тотнъм. Собственикът Даниел Леви се е спрял именно на нидерландския специалист за заместник на Жозе Моуриньо, който бе уволнен преди дни, пише "The Telegraph".

Като временен наставник на "Шпорите" бе назначен Райън Мейсън, но със сигурност той няма да води отбора през следващия сезон, а клубът спешно търси доказан специалист, който да застане начело на отбора.

51-годишният Тен Хаг има договор с Аякс до лятото на 2022 година, което може да улесни привличането му на "Тотнъм Стейдиъм". Той прави впечатляваща кариера начело на нидерландския гранд, като през сезон 2018/19 го изведе до 1/2-финал в Шампионската лига. Освен това тимът му две поредни години е шампион на Ередивизий, като почти сигурно този сезон ще прибави и трети трофей. Под ръководството на Тен Хаг Аякс е спечелил 119 от 163 изиграни мача.

Други спрягани имена за нов наставник на Тотнъм са тези на Брендън Роджърс, Марселиньо и Юлиан Нагелсман. Последният обаче вече отпадна от сметките, след като се разбра с Байерн (Мюнхен).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА