Last news in Fakti

29 Април, 2021 20:15 2 097 2

Решено е: Болоня ще откупи Антов от ЦСКА

  • болоня-
  • валентин антов-
  • цска-
  • трансфер

Италианският журналист, близък до Болоня – Марио Саки, твърди, че Болоня е решен да откупи Валентин Антов от ЦСКА.

Решено е: Болоня ще откупи Антов от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

След потвърждението за оставането на Синиша Михайлович начело на Болоня, то в Емилио Романя започнаха да разкриват бъдещите планове на клуба. Договорът на сръбския специалист бе удължен до 2023-а година.

Михайлович можеше да се махне от клуба, само ако бе дошло предложение от голям италиански или европейски гранд, като такова не дойде, а сега в борда на „рособлу” вече мислят за бъдещето си, заедно със Синиша.

Италианският клуб ще се концентрира върху обновяването на защитнатаси линия, където пада и отговорността на българина Валентин Антов. Италианският журналист, близък до Болоня – Марио Саки, твърди, че Болоня е решен да откупи Валентин Антов от ЦСКА. За целта италианците ще доплатят 3 милиона евро на българския клуб за услугите на родния бранител, след като сега Антов играе под наем в Италия от януари 2021-а година.

Очаква се в най-скоро време шефовете на Болоня да се съберат и да започнат изготвянето на концепция за предстоящите трансфери в клуба. Все пак от Италия твърдят, че усещането е, че Антов ще продължи да играе на „Ренато Дал’Ара” и в следващите години. По периферна роля ще се отреди на 36-годишния Данило, като защитникът се очаква да сяда по-често на пейката и да има ангажименти към по-второстепенните мачове за отбора.

Сходна ще бъде ситуацията на Антов и с тази за 28-годишния Адама Сумаоро. Той също е под наем в Болоня, но ще бъде откупен от Лил за около два милиона евро. Очаква се тъмнокожият футболист да бъде отправна точка за защитата на „рособлу” заедно с българина.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 9 Отговор
    Завалиите!
  • 2 Фери

    2 6 Отговор
    3 млн евро пари за крсдене