2 Май, 2021 20:55 2 340 0

Роналдо спаси слаб Ювентус срещу Удинезе

  • роналдо-
  • ювентус-
  • удинезе-
  • обрат-
  • дузпа-
  • молина-
  • серия а

Португалецът отбеляза два гола за обрата на неговия тим срещу фриуланите

Роналдо спаси слаб Ювентус срещу Удинезе - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 1:2 на "Дачия Арена" в двубой от 34-ия кръг на Серия "А". Науел Молина беше точен в 10-ата минута. Кристиано Роналдо изравни от дузпа в 83-ата минута, а в 89-ата направи обрата пълен.

В шестата минута Йенс Ларсен стреля по земя, но не затрудни Войчех Шчесни. В десетата домакините изненадаха своя противник с бързо изпълнение на фал, а Шчесни не успя да се справи с шут на Молина за 1:0. Последва дълъг период без удар по посока на двете врати. Той беше прекъснат в 27-ата минута, когато изстрел на Родриго Бентанкур рикошира в противников играч и излезе в корнер. При последвалото центриране Уестън Маккени нанесе опасен удар с глава, но топката профуча покрай вратата. В 34-ата Пауло Дибала опита шут по земя, който беше спасен от Симоне Скуфет. В 38-ата вратарят не се справи добре при центриране от фал, което позволи удар на Матайс де Лихт да бъде блокиран от Бентанкур, след което Кристиано Роналдо не засече достатъчно добре подаването на нидерландеца по въздух.

В 53-ата минута Толгай Арслан опита удар, който се оказа неточен. В 59-ата Роналдо стреля отдалече, но топката завърши в ръцете на Скуфет. В 66-ата Ларсен пробва техничен изстрел, който не намери целта.

Когато изглеждаше, че "бианконерите" нямат идея как да вкарат гол, в 82-ата минута Кристиано изпълни фал, а стоящият в стената Родриго Де Паул постъпи много глупаво и игра с ръка. Съдията веднага посочи бялата точка, откъдето Роналдо беше точен за 1:1. Така в пети пореден мач фриуланите си изкараха дузпа в своя вреда. В 89-ата Адриен Рабио центрира, а с глава Кристиано вкара своя 99-и гол за "Старата госпожа", с което донесе успеха на своя тим.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА