3 Май, 2021 10:42 1 679 0

От Дортмунд категорични: Независимо какво говори Райола - Холанд остава!

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • футбол-
  • мино райола-
  • себастиан кел

Виждам го всеки ден и мога да кажа, че Ерлинг е напълно отдаден на клуба

От Дортмунд категорични: Независимо какво говори Райола - Холанд остава! - 1
Снимка: БГНЕС

След Михаел Цорк още един от ръководителите на Борусия (Дортмунд) даде да се разбере, че клубът няма намерение да продава Ерлинг Холанд през лятото. Спортният директор Себастиан Кел заяви, че норвежкият нападател ще остане в тима, независимо от желанието на неговия агент Мино Райола да го трансферира в някой от грандовете на Стария континент.

"Холанд ще играе за Борусия през следващия сезон. Той също го знае и е съгласен. Виждам го всеки ден и мога да кажа, че Ерлинг е напълно отдаден на клуба", сподели Кел.

"Познаваме Райола и изказванията му не ме изненадват. Не сме наивни. Притежаваме един от най-актуалните футболисти в света и слуховете няма да спрат. Твърдя обаче, че Холанд остава в Борусия", добави бившият халф.

Райола и бащата на Холанд вече проведоха преговори с Реал Мадрид, Барселона и няколко клуба от Премиър лийг. Договорът на нападателя с Борусия е до 2024 година. През настоящия сезон той има 25 гола и 7 асистенции в Бундеслигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА