Last news in Fakti

3 Май, 2021 13:59 1 472 4

Полицията разгони празнуващите 30 000 запалянковци на Интер

  • интер-
  • футбол-
  • фенове-
  • полиция-
  • милано

От клуба призоваха за отговорно поведение, но привържениците дадоха воля на чувствата си и в един момент започнаха да хвърлят бутилки по патрулиращите край тях служители на реда

Полицията разгони празнуващите 30 000 запалянковци на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Около 30 000 запалянковци на Интер отпразнуваха бурно по улиците на Милано спечелването на титлата в Серия “А”. Наложи се в един момент полицията да се намеси, за да може да прекрати събирането на толкова много хора. Повечето фенове не спазваха никакви мерки в условията на пандемия, като пееха, скачаха, прегръщаха се, не носега маски и дори пиеха от общи бутилки.

От клуба призоваха за отговорно поведение, но привържениците дадоха воля на чувствата си и в един момент започнаха да хвърлят бутилки по патрулиращите край тях служители на реда. Това провокира първата намеса на полицията, а около 22:00 часа, когато в сила влиза вечерният час в Италия, празненството беше разтурено.

Критики бяха отправени към кмета на Милано Джузепе Сала, че изобщо е допуснал организирането на празненства на тифозите на Интер из града.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диверсант

    5 0 Отговор
    А когато излезе духът от бутилката...............?????????????
  • 2 така е

    6 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ЗАБРАНИ ДА СЕ РАДВАШ,ДОРИ ДА СЕ КАЗВА ТИКВУН,БАЦЕ,БОЦИ И Т.Н.
  • 3 Последния Софиянец

    0 1 Отговор
    Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена! Само генерал Бойко Борисов ще ни спаси !
  • 4 Майна.

    2 0 Отговор
    На онези сатанисти им пречи , че сме ХОРА....Трябват им зомбита, които да управляват, а не нормални човешки същества, вече прозира отвсякъде...ИЗРОДИТЕ ИСКАТ , НИЕ ЩЕ СЕ ОСТАВИМ ЛИ?!