3 Май, 2021 19:00 4 113 1

Български съдия свири финал на Барса в Европа

  • футзал-
  • съдия-
  • барселона-
  • борислав колев-
  • шампионската лига-
  • спортинг лисабон

Мачът е истински сблъсък на титани, тъй като Барса е трикратен континентален шампион, а португалците играят четвъртия си финал за последните пет години

Български съдия свири финал на Барса в Европа - 1

Страхотно признание получи българският съдия по футзал Борислав Колев (вдясно), който ще е втори рефер на финала на Шампионската лига между Барселона и Спортинг (Лисабон) тази вечер от 21:00 часа наше време в Задар (Хърватия).

Мачът е истински сблъсък на титани, тъй като Барса е трикратен континентален шампион, а португалците играят четвъртия си финал за последните пет години.

Братът на Борислав Колев - Иво коментира престижното назначение на най-добрия роден футзал рефер.

"Брат ми беше трети съдия на полуфиналите (б.р. - Спортинг - Мовистар Интер 5:2) и сега на него се падна честта да участва във финала. Това е голямо признание. Мотивиран и амбициран е преди мача. Всеки един финал носи напрежение, но той има много голям опит и е спокоен. Естествено, че съм горд с назначението му. Футзалът в Европа е на много високо ниво и в тези страни отношението към играта е добро. У нас също популярността расте и нивото се повишава", коментира Колев пред БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именит

    2 0 Отговор
    Тоя треторазреден рефер явно е свирил на Тиквата и оттам се е доказал като вярна noдлога за да го използват да тегли 50 милиона от парите за магистрали за да купуват гербаците гласове на изборите....сега му се разказа играта!