Last news in Fakti

3 Май, 2021 15:51 1 956 0

Френски вестник праща вратар в Лудогорец

  • валенсиен-
  • жером приор-
  • лудогорец-
  • вратар

Интерес към него има от елитните клубове във Франция, както и втородивизионни тимове в Англия, но поради административни причини преминаването му на Острова не е никак вероятно

Френски вестник праща вратар в Лудогорец - 1

Вратарят на френския Валенсиен Жером Приор е обект на интерес от българския шампион Лудогорец, твърдят La Voix des Sports във Франция.

Стражът на тима е отстранен от групата на отбора от няколко седмици и по всичко личи, че треньорът на вратарите в отбора Оливие Геган няма да предпочита него пред другите си футболисти на този пост.

Договорът на родения в Тулон вратар с тима на Валенсиен изтича през юни 2021-а година и след това той става свободен агент за останалите отбори по света.

Интерес към него има от елитните клубове във Франция, както и втородивизионни тимове в Англия, но поради административни причини преминаването му на Острова не е никак вероятно. Именно френският вестник потвърждава, че разградските „орли” наблюдават също ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА