Last news in Fakti

4 Май, 2021 13:20 1 792 7

Медия в Испания: Любо Пенев е готов да изяде всеки, за да защити цветовете на ЦСКА

  • любослав пенев-
  • цска-
  • футбол-
  • испания

Той пристигна, защото ЦСКА имаше нужда от добри резултати

Медия в Испания: Любо Пенев е готов да изяде всеки, за да защити цветовете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският сайт vipdeportivo.es публикува голям материал за наставника на ЦСКА Любослав Пенев, който се завърна за четвърти път начело на “червените”. Според изданието с него отборът е станал много по-вариативен и непредвидим. Ето какво пише още то:

"Завръщането на Любослав Пенев на пейката на ЦСКА не оставя никого равнодушен. За четвърти път той сяда на нея, той отново е в клуба, в който се роди. Завърна се със същото желание и готовността да изяде всеки, но да защити цветовете на клуба. Той пристигна, защото ЦСКА имаше нужда от добри резултати. Още повече че след положителното представяне в Лига Европа се стигна до трансфери на ключови играчи като Валентин Антов, Али Соу и Юнус Санкаре", пише в анализа.

"Любо Пенев и помощникът му Пабло Караско дадоха вариативност на състава. И най-важното - дадоха шанс на играчи, които бяха с единия крак извън клуба, да се докажат. Точно това се случи с Енрике и Жул Кейта. Освен това веднага промениха схемата на игра. И не на последно място - върнаха манталитета на победители на състезателите. Това се доказа в полуфинала-реванш за купата срещу Лудогорец, който бе спечелен. В това гостуване ЦСКА бе много по-добрият отбор. А за манталитета на Любо говори и сблъсъкът му с противниковия халф Алекс Сантана на тъчлинията. Той трябваше да изтърпи и наказание, но се върна навреме за вечното дерби на страната. Резултатът бе 2:0 за ЦСКА в най-важния мач в България. При това съставът на Пенев можеше да спечели с много по-голям резултат. Над всички се открои Варела, но не с голове, а с умна игра. Феде пристигна още през февруари, но едва след идването на Пенев се превърна в експлозивен и решаващ играч", допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фърги

    3 7 Отговор
    Най-много да изяде супата на края!
  • 2 ЦСКА

    1 3 Отговор
    Дуфай ве коупиле!
  • 3 Левски 1914

    3 5 Отговор
    А бе тия хора да не се пили газ не знаят ли че цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 3.14К

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Ти по-добре мисли за чеченците като дойдат на герана да пият вода. Ще ти избият всички тирета от главата.

    Коментиран от #5

  • 5 Бай Стою касапина

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Ти пък, откъде мисъл в тоя? Харда му е навит като латерна и е пълен с тъпотии.
  • 6 ККК

    2 2 Отговор
    Не не ,, да изяде всеки " а да изяде на всеки......
  • 7 Гост

    1 0 Отговор
    Ха ха бездарник страшен е чичковотУ