Last news in Fakti

4 Май, 2021 11:52 2 049 4

Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов

  • валентин антов-
  • футбол-
  • интер-
  • аталанта-
  • болоня

Вече стана ясно, че Болоня ще закупи 20-годишния бранител от ЦСКА за 3 милиона евро, след като преди това заплати 500 000 евро за наем през януари

Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов - 1
Снимка: www.bolognafc.it

Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов. Двата тима търсят млад защитник, който да даде сигурност за бъдещето на отбраната.

Вече стана ясно, че Болоня ще закупи 20-годишния бранител от ЦСКА за 3 милиона евро, след като преди това заплати 500 000 евро за наем през януари.

В Италия написаха: „Представянето му засега не впечатлява, но името му беше в списъците на редица големи европейски клубове, преди Болоня да успее да го привлече“, пише fantamaster.it.

Идеята на Интер и Аталанта е да си осигурят млад защитник, който да бъде бъдещето на отбраната, но се съобщава, че Болоня няма лесно да бъде убеден да продаде Антов.

Двата клуба искат да го закупят и след това да го оставят под наем в тима воден от Синиша Михайлович. Съобщава се, че решението се е харесало на президента на Болоня Сапуто. Клубът ще поиска 10 милиона евро за Антов, но Интер ще се опита да получи някаква отстъпка по сделката, като предложи на Болоня Андреа Ранокия.

Предложението на Аталанта е подобно, но бергамаските ще изпратят оферта с млади играчи от своята Примавера, за да намалят цената искана за българския национал.

Интер и Аталанта със сигурност ще се опитат да привлекат Валентин Антов, но за момента двата клуба имат само първоначални контакти с ръководството на Болоня. Според информациите в Италия, преговорите между отборите ще стартират след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това показва,

    5 1 Отговор
    че виждат талант в Антов, но има нужда от промяна на манталитета. Все пак заслужава едно голямо Bravo! Не всяка година български футболист е желан от шампионът на Италия... А и Аталанта са хитов клуб. Успех и да няма контузии.
  • 2 Генади

    2 4 Отговор
    Той е твърда резерва в Болоня, ако Интер и Аталанта искат да го вземат до сега щеше да е играч на Интер или Аталанта.......поредната фалшива новина, жалко
  • 3 Стоян Александров

    3 6 Отговор
    Това са пълни глупости. Пълни. Помислете малко поне бе ейййййй. Толкова е слаб горкия, че занищо не става за момента. Нито физика, нито техника просто е никакъв за момента . Това са пълни лъжи. Дори му се смяха от глупавата му игра в Италия. И винаги е бил най-слабия в отбора ба Болоня. За момента е повече от смешен, а статията е пълна лъжа.
  • 4 ВАР Бг

    2 0 Отговор
    Според Шефът на Съдийската комисия към БФС - Костадин Гергинов, предшественикът му на този пост - Петър Петров, който към момента е главен отговорник за въвеждането на ВАР, има симпатии към шампиона Лудогорец.

    'Петър Петров, като бивш шеф на съдиите, има някакви симпатии или както искате го наречете, към Лудогорец. Това е причината да го сменя и той няма да е съдийски наблюдател" заяви Гергинов.

    Именно поради тази причина Петров бе сменен като съдийски наблюдател на неделното дерби между Левски и Лудогорец на "Герена".

    Тук обаче изниква въпроса, дали Петров ще остане отговорник за ВАР, щом самият шеф на съдиите има съмнение в неговата безпристрастност.

    Другият въпрос е дали ще му бъде търсена отговорност, ако се намери връзка между предполагаемите му симпатии към Лудогорец и отсъждания в полза на този клуб по времето, когато той е бил шеф на съдиите.