Last news in Fakti

4 Май, 2021 14:48 1 585 2

Младежки национал с дебютен гол за Хееренвеен

  • станислав шопов-
  • хееренвеен-
  • футбол

Роденият през 2002 година пловдивчанин се разписа от дузпа за успеха с 4:2 при гостуването на АДО Ден Хааг в първенството на дублиращите отбори

Младежки национал с дебютен гол за Хееренвеен - 1

Младежкият ни национал Станислав Шопов вкара първия си гол с екипа на Хееренвеен. Роденият през 2002 година пловдивчанин се разписа от дузпа за успеха с 4:2 при гостуването на АДО Ден Хааг в първенството на дублиращите отбори.

В този мач в състава на Хееренвеен започнаха 10 футболисти от първия отбор и само един от младежкия. Домакините от АДО Ден Хааг откриха обаче резултата в 23-ата минута, но 60 секунди преди края на първата част Рейн Смит изравни. "Жълто-зелените" от Хага отново поведоха в резултата 11 минути след началото на втората част. Гостите от Хееренвеен обаче обърнаха развоя на мача в рамките на две минути. Шведите Бенджамин Нюгрен и Реми Хаял вкараха, за да стане 2:3.

В 79-ата минута съдията отсъди дузпа за Хееренвеен, която Станислав Шопов реализира за крайното 2:4.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    1 1 Отговор
    Станислав Шопов е в Хееренвеен-Нидерландия,онова 10 -годишното момиченце-шампионката по художествена гимнастика е в САЩ,Мария Бакалова-актрисата също. Защо спортисти,учени,студенти,артисти,режисьори,художници напущат България и тя все повече се обезлюдява? Какво е сбърканото в родината ми,та младите хора не я искат повече?
  • 2 Дан Даш

    0 0 Отговор
    Браво Слави! Чудесна новина, очакваме още много голове и добри изяви.
    Ай канари!😀