Last news in Fakti

4 Май, 2021 16:08 2 537 2

Чужденец обясни защо се махна от Левски

  • левски-
  • насиру мохамед-
  • футбол

"Готов съм да се върна, ако получа оферта", казва Мохамед пред шведско издание

Чужденец обясни защо се махна от Левски - 1

Вече бившият футболист на Левски Насиру Мохамед вероятно ще продължи кариерата си в шведския Хекен. Халфът игра за този отбор, преди да пристигне на "Герена".

„Готов съм да се върна, ако получа оферта“, казва Мохамед пред шведско издание.

„Напуснах Левски, тъй като не ми бяха изплатени част от заплатите и някои премии. Неприятна ситуация. Все още не знам къде ще продължа, но ще се завърна в Швеция, тъй като дъщеря ми живее там", добави халфът, който се провали на "Герена".

Спортният директор на Хекен Мартин Ериксон е потвърдил, че знае за ситуацията с Насиру Мохамед, но не пожела да коментира дали той може да се завърне в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,да

    2 2 Отговор
    Дайте му оферта, на тоз българин! Стига е плакал.
  • 2 питам

    2 3 Отговор
    Освен оферта и 20к евро, нещо друго не иска ли? С чепове.