Last news in Fakti

4 Май, 2021 20:52 1 596 1

Челси вкарва фенове в борда на управляващите

  • фенове-
  • челси-
  • управа-
  • борд на управляващите-
  • футбол

Съветниците ще са трима и ще са избрани чрез процес на избор

Челси вкарва фенове в борда на управляващите - 1
Снимка: БГНЕС

Oт лондонския Челси официално съобщиха чрез сайта си, че от 1-и юли фенове от клуба ще имат присъствие по време на срещите на борда на управляващите.

Съветниците ще са трима и ще са избрани чрез процес на избор. Те ще присъстват на заседанията на борда, за да се гарантира, че общите настроения на привържениците са на ниво и да разглеждат част от процесите по вземане на решения в клуба.

Сега от Челси ще се консултират с различни неофициални групи, за да обсъдят предложения от тях и как да стане изборът на трима представители от фенските организации.

Критериите за номинации, както и окончателният подбор ще гарантират, че присъствието на привържениците ще е представително за базата на клуба. Ежегодно пък ще се провеждат нови избори за тези съветници. Те ще присъстват на поне четири срещи годишно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наскооооо

    1 0 Отговор
    Глупак такъв. Колко пъти ти писах че трябва да редуцира акциите но ти искаш да си главния?