4 Май, 2021 21:09 3 671 2

Синът на наш професор катери върхове в Байерн Мюнхен (ВИДЕО)

  • валентин йотов-
  • байерн мюнхен-
  • петър гайдаров-
  • футбол

От лятото негов треньор ще бъде Петър Гайдаров - българинът, който наскоро подписа с баварския колос

Синът на наш професор катери върхове в Байерн Мюнхен (ВИДЕО) - 1

Валентин Йотов е българско момче, родено и израснало в САЩ, а от три години играе футбол в Германия. И не къде да е, а в школата на Байерн Мюнхен. От лятото негов треньор ще бъде Петър Гайдаров - българинът, който наскоро подписа с баварския колос. Младият специалист призна, че много се е зарадвал, когато е разбрал, че в отбора, който ще води - до 17 г. има негов сънародник.

Валентин Йотов се присъединява към Байерн Мюнхен преди близо три години след успешни проби. Роденият на 15 януари 2006 г. нападател е тренирал футбол в САЩ и логично иска да продължи със спорта, когато семейството му се мести в Германия зарада работата на баща му Йото Йотов, който е професор по икономика.

Таткото винаги е обичал футбола, но никога не е имал амбициите и таланта на сина си. Завършва Стопанската академия в Свищов, а през 2000 г. отива да учи в САЩ. Седем години по-късно е асистент в Университета Дрексел, Филаделфия, понастоящем е професор по икономика.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най после една

    15 1 Отговор
    Хубава и добра новина за българи. Има много такива, обръщайте им внимание повече. И без това живеем в смутни и подтискащи времена, малко повече чувство за гордост да имаме - българин професор, работил в САЩ и Германия, млад футболен талант и футболен треньор в школа на футболен колос.
  • 2 българин

    0 2 Отговор
    Кое е българското момче и кой е нашият професор, та те отдавна нямат нищо общо с България.