Last news in Fakti

5 Май, 2021 14:58 1 411 0

Собствениците на Манчестър Юнайтед ще се опитат да успокоят феновете със силна селекция

  • манчестър юнайтед-
  • фенове-
  • футбол-
  • фамилия глейзър-
  • семейство глейзър

В неделя феновете на отбора осъществиха протест срещу американците, който премина в безредици, нахлуване на терена на "Олд Трафорд" и впоследствие стана причина за отлагане на дербито с Ливърпул

Собствениците на Манчестър Юнайтед ще се опитат да успокоят феновете със силна селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на Манчестър Юнайтед от фамилия Глейзър ще се опитат да успокоят феновете на отбора със силна селекция през лятото, съобщава “Сън” днес. В неделя феновете на отбора осъществиха протест срещу американците, който премина в безредици, нахлуване на терена на "Олд Трафорд" и впоследствие стана причина за отлагане на дербито с Ливърпул.

Именно част от тази идея привържениците да бъдат умилостивени ще е привличането на Хари Кейн, който е номер едно в списък с най-желани летни попълнения. Очакванията са от “червените дяволи” да започнат с оферта на стойност 90 милиона паунда за капитана на Англия. Кейн прави поредният си силен сезон с фланелката на Тотнъм и има впечатляващата статистика от 31 попадения и 16 асистенции на своята сметка.

Въпреки това “шпорите” са далеч от местата за влизане в Шампионска лига, а загубиха и финала за Купата на Лигата, който се явяваше като единствената реална възможност за спечелване на трофей. Именно това също е повлияло на Хари Кейн, който вече направи намек, че през лятото ще обмисли сериозно бъдещето си, тъй като вече трудно вижда възможности да печели отличия с Тотнъм.

Президентът на лондончани Даниел Леви е известен като един от най-трудните преговарящи в света на футбола и няма никакво желание да се разделя с голямата си звезда, но очакваното привличане на нов мениджър през лятото и желанието за обновление на състава ще изискват финансов ресурс, част от който може да бъде набавен именно с такава сделка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА