6 Май, 2021 16:45 1 410 0

Арсен Венгер за Арсенал: Реалното ниво на един отбор се определя най-добре от мястото му в първенството

  • арсен венгер-
  • футбол-
  • арсенал-
  • лига европа-
  • виляреал

Довечера ще е малко странен мач - те ще излязат срещу Унай Емери, който им е бивш мениджър

Арсен Венгер за Арсенал: Реалното ниво на един отбор се определя най-добре от мястото му в първенството - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че “топчиите” имат достатъчно потенциал, за да се класират за финала в Лига Европа, макар да загубиха първата среща като гост на Виляреал с 2:1. Въпреки това той постави под съмнение цялостното качество в състава и заяви, че те нямат шанс да достигнат до местата в зона Шампионска лига през Премиър лийг, а класирането в първенството отразява най-реално нивото на един отбор.

“Искам да се справят добре. Това е възможност да стигнат финал и да се върнат в Шампионската лига. Вярвам, че нямат шанс да достигнат до нея през първенството, но през Лига Европа все още е възможно. Освен това би било успех Арсенал да грабне трофей, това винаги е успех, макар да имат още път пред себе си. Въпреки това реалното ниво на един отбор се определя най-добре от мястото му в първенството.

Довечера ще е малко странен мач - те ще излязат срещу Унай Емери, който им е бивш мениджър, и Виляреал. Нещо като контрола, особено без феновете. Все пак Арсенал има предимство да играе като домакин, това винаги е добре. Смятам, че все пак имат достатъчно потенциал в атака, за да спечелят мача. Резултатът е 2:1, но трябва да си уверен, че можеш да промениш нещата, особено при толкова нападатели и креативни играчи,” заяви бившият френски наставник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА