6 Май, 2021 17:02 2 414 0

Станаха ясни четири от съперниците на Лудогорец в Шампионска лига

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • футбол

Лудогорец ще е поставен в първия и втория предварителен кръг

Станаха ясни четири от съперниците на Лудогорец в Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Станаха ясни четири от съперниците на Лудогорец в първия предварителен кръг на Шампионска лига. Това са Шамрок Роувърс (Ирландия), Валур (Исландия), Бодо/Глимт (Норвегия) и Хамрун (Малта), съобщава Gong.bg.

Лудогорец ще е поставен в първия и втория предварителен кръг. Така българският шампион избягва тимове като Олимпиакос (Гърция), Цървена звезда, Легия, Малмьо, Славия (Прага), Йънг Бойс,Динамо (Загреб) и Клуж/ФКСБ, с които може да се срещне, но чак в третия предварителен кръг. Това ще се случи при положение, че Лудогорец попадне в урната на непоставените, което все още не е сигурно. Коефициентът на Лудогорец от 28.000 не е достатъчен на тима да е сред поставените в плейофния кръг на ШЛ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА