Last news in Fakti

7 Май, 2021 09:45 1 754 0

Микел Артета: Опустошени сме!

  • арсенал-
  • артета-
  • отпадане-
  • виляреал-
  • форма-
  • лига европа-
  • финал

"Твърде много футболисти, които трябваше да решат мача, влязоха в него не в най-добра форма", заяви мениджърът на Арсенал

Микел Артета: Опустошени сме! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри разочарованието си след отпадането от Виляреал в полуфиналите на Лига Европа. "Артилеристите" се нуждаеха само от един гол на реванша в Лондон, за да продължат напред след загубата с 1:2 в Испания, но двубоят завърши 0:0 и така напред продължи "жълтата подводница".

"Опустошени сме, истински разочаровани. Поздравявам Виляреал. До последната минута опитвахме всичко. В такива противостояния най-важни са детайлите. Имахме три сериозни положения, а съперникът не създаде нищо. Но напред продължават те. Загубата на Джака преди мача сериозно промени плановете ни. Подготвяхме плана си за игра, като разчитахме, че Гранит ще играе на своята позиция. През първото полувреме играхме лошо с топката, но не се оправдавам.

Просто твърде много футболисти, които трябваше да решат мача, влязоха в него не в най-добра форма. През второто полувреме доминирахме. За 90 % от играчите това беше първи полуфинал, но ние трябва да продължим да се учим. Сега единственият вариант да играем в евротурнирите остава Премиър лийг. Знаем какво трябва да направим", коментира Артета.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА