7 Май, 2021 10:31 1 053 0

Солскяер: Много е приятно да си на финал

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • финал-
  • рома-
  • задоволство-
  • лига европа

"Резултатът лесно можеше да е и 8:6", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Много е приятно да си на финал - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази смесени чувства след реванша срещу Рома от полуфиналите на Лига Европа. "Червените дяволи" загубиха с 2:3 в Рим, но успехът с 6:2 на "Олд Трафорд" преди седмица им беше достатъчен да продължат към финала в Гданск на 26 май. Съперник на Манчестър Юнайтед ще бъде Виляреал, който отстрани Арсенал.

"Приятно е да си на финал. Изиграхме много хубаво полувреме на "Олд Трафорд", което и помогна да се класираме. Разочарован съм от загубата, особено от начина ни на игра през второто полувреме. Резултатът лесно можеше да е и 8:6. Така лесно губехме топката. За щастие имаме един от най-добрите вратари в света. Чакаме с нетърпение 26 май", коментира Солскяер, за когото това ще е първи финал като треньор. Като играч той е достигал финала на Шампионската лига през 1999 година, когато отбелязва победния гол за 2:1 в добавеното време срещу Байерн (Мюнхен) в един превърнал се в класика двубой.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА