Last news in Fakti

7 Май, 2021 11:55 1 430 0

Зидан е все по-близо до изхода на "Сантяго Бернабеу"

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • обмисляне-
  • отпадане-
  • шампионска лига-
  • напускане-
  • челси

Французинът обмисля да напусне Реал Мадрид

Зидан е все по-близо до изхода на "Сантяго Бернабеу" - 1
Снимка: БГНЕС

Отпадането на Реал Мадрид на полуфиналната фаза на Шампионска лига може да има непредсказуеми последици в редиците на отбора. Според информацията на „Goal“, Зинедин Зидан обмисля да напусне треньорския пост след края на сезона. В Реал Мадрид смятат, че французинът няма да остане начело на тима през следващата кампания.

Зидан има договор с Реал Мадрид до 30 юни 2022 година, но клубът е наясно, че Зидан има последната дума по отношение на неговата приемственост. Френският специалист вече подаде оставка, след като спечели Шампионската лига в Киев през 2018 година. Сега отново пълната власт е в неговите ръце.

В съблекалнята на „Валдебебас“ има усещане, че Зидан ще подаде оставка в края на сезона. Последната цел пред отбора е да спечели титлата в Ла Лига. Зидан е уморен след много тежкия сезон в Реал Мадрид, който беше белязан от поредицата от контузии на футболисти и критики насочени към самия него, така и към представянето на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА