7 Май, 2021 13:13 1 438 1

Лукаку за Ибрахимович: Думите му ме засегнаха!

  • лукаку-
  • ибрахимович-
  • думи-
  • засягане-
  • милан-
  • интер

"Имах добри взаимоотношения с него, когато бях в Манчестър Юнайтед", призна нападателят на Интер

Лукаку за Ибрахимович: Думите му ме засегнаха! - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку се изказа доста уважително за големия лидер на Милан Златан Ибрахимович въпреки закачките между тях от последните месеци. Двамата бивши съотборници в Манчестър Юнайтед си размениха обиди по време на четвъртфинала за Купата на Италия на 26 януари. Тогава белгиецът реагира доста гневно, но сега твърди, че отношенията му с Ибра са добри, а италианският футбол само печели от това съперничество.

"Губехме с 0:1, а аз пропуснах да отбележа и бях малко ядосан. Думите му ме засегнаха. Не съм доволен от реакцията си, но не се оставям някой да ме бута. Може да съм скромен, но се боря до смърт за победата на своите съотборници.

Ибрахимович е страхотен футболист. Той е печелил трофеи във всеки отбор, в който е бил, и има повече от 500 гола. Имах добри взаимоотношения с него, когато бях в Манчестър Юнайтед. Има нужда от такива футболисти в Серия "А". Той иска да печели, аз искам да печеля за Интер, а Роналдо - за Ювентус. Сега и Моуриньо идва в Рома. Тези неща са много хубави за италианския футбол", коментира Лукаку.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    4 2 Отговор
    Като не искате да сте засегнати се върнете в Африка!