Last news in Fakti

8 Май, 2021 11:59 2 062 1

Ще гледаме неочакван полуфинал на "Мастърса" в Мадрид

  • матео беретини-
  • каспер рууд-
  • мастърс 1000-
  • мадрид-
  • полуфинал

По-късно днес за място на финала Матео Беретини ще спори с Каспер Рууд

Ще гледаме неочакван полуфинал на "Мастърса" в Мадрид - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Италианецът Матео Беретини и норвежецът Каспер Рууд ще играят един срещу друг в полуфиналите на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Мадрид с награден фонд от 2,6 милиона евро.

Поставеният под №8 Беретини трябваше да навакса изоставане от сет и пробив, за да спечели с 5:7, 6:3, 6:0 срещу чилиеца Кристиан Гарин. Беретини изглеждаше обречен, след като загуби първия сет и изоставаше с 1:3 гейма във втория, но тогава се случи обрат, след който италианецът спечели 11 последователни гейма, а с тях и мача, постигайки седма поредна победа.

По-късно днес за място на финала Беретини ще спори с Каспер Рууд, който елиминира казахстанеца Александър Бублик без особени проблеми след 7:5, 6:1 за малко повече от час игра.

До момента Беретини и Рууд са играли три пъти един срещу друг, като норвежецът води с 2:1 успеха. И двете победи на Рууд са на червена настилка, докато победата на Беретини е на твърди кортове. Друг любопитен момент е, че и за двамата това е първо участие в основната схема на турнира в Мадрид. В ранния полуфинал от днешната програма се срещат Доминик Тийм и Александър Зверев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последният Софиянец

    10 1 Отговор
    Григор ще сади кауни в Хасково а неговата ще ги полива само по капела