Last news in Fakti

8 Май, 2021 13:46 3 208 2

Заформя се епична битка за Левандовски

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити

Реал Мадрид, Челси и Манчестър Сити са клубовете, проявяващи сериозен интерес към услугите на полската голова машина

Заформя се епична битка за Левандовски - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски все пак може да смени клубната си принадлежност през лятото. Наскоро се повиха информации, че Реал Мадрид има интерес към поляка, но „баварците“ обявиха, че нападателят не е за продан.

Сега обаче „ESPN“ твърди, че Челси и Манчестър Сити искат да привлекат 32-годишния Левандовски. Ако от Байерн се съгласят да започнат преговори за трансфер на поляка, то те ще искат поне 60 милиона евро за услугите му.

ПСЖ също проявява интерес към нападателя, но всички действия на парижани на трансферния пазар зависят от бъдещето на звездата на тима Килиан Мбапе.

Левандовски тепърва ще решава в кой клуб ще иска да играе през следващия сезон. Той вече заяви, че иска да завърши кариерата си в Байерн, но интересът от Висшата лига може да го принуди да промени решението си.

И Челси, и Манчестър Сити ще търсят нов централен нападател през лятото. „Сините“ търсят заместник на неубедителния Тимо Вернер, докато „гражданите“ възнамеряват да заместят Серхио Агуеро, който ще напусне през лятото. Също така „небесно-сините“ се интересуват и от нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

Мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола вече е работил с Левандовски, когато бе треньор на Байерн. Настоящият договор на футболиста с мюнхенския клуб изтича през лятото на 2023 година. Нападателят има 36 гола и 6 асистенции в 26 участия в Бундеслигата през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП

    4 8 Отговор
    Каква битка може да има за футболист на края на кариерата си?

    Коментиран от #2

  • 2 Пий си хапчетата

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "БКП":

    Топ нападателя последните 5 години и каква битка можело да има...