Last news in Fakti

8 Май, 2021 20:49 4 733 2

Свързваният с българка Касияс скочи на испанските медии

  • икер касияс-
  • сара карбонеро-
  • раздяла-
  • надя александрова

Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, свързани с мен", написа легендата на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс в Twitter

Свързваният с българка Касияс скочи на испанските медии - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Легендарният вратар Икер Касияс публикува изявление в социалните мрежи, за да отговори на всички слухове от последните дни, след раздялата със съпругата му Сара Карбонеро. Медии в Испания твърдят, че бившият вратар на Реал Мадрид е изневерявал на журналистката с 29-годишната българка Надя Александрова. Касияс обяви, че е подложен на медиен тормоз и ще потърси правата си в съда.

Ето какво написа Касияс в Twitter:

„Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми.

Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз личнo, ни причиняват непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше приятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца. За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз.

Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, свързани с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да я докажат в съда.

Различни списания разпространиха новината за здравословното ми състояние, което предполага, че съм преболедувал болест, която преодолях. Това беше обикновена алергична атака.

Настоявам, че всички твърдения и невярна информация, които се генерират за мен, ще трябва да бъдат доказани през следващите месеци в съда".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последният Софиянец

    5 2 Отговор
    Глупав мъж с палаво пиш......
  • 2 Чичо

    4 1 Отговор
    С мис гащи барцелонска е