9 Май, 2021 11:35 5 962 2

Юрген Клоп направи сериозна заявка

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • топ 4

"Може да се каже, че продължаваме битката за четвъртото място. Ще бъде трудно, но не и невъзможно. Ще се постараем да спечелим оставащите мачове и ще видим къде ще финишираме", каза германският мениджър на Ливърпул

Юрген Клоп направи сериозна заявка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен след победата над Саутхемптън с 2:0. Германецът похвали тима, след като с успеха мърсисайдци запазиха шансове за четвъртото място във Висшата лига.

"Знаехме, че мачът ще е труден. Единственият начин да побеждаваме е като работим усърдно, което и направихме. Съперникът беше добре организиран и игра много интензивно. Те също имаха положения, въпреки че най-доброто от тях беше след наш подарък", заяви Клоп.

"Със сигурност заслужихме трите точки. Първият ни гол беше перфектно изработен, но после направихме много пропуски - нещо, което се случва през целия сезон. Облекчението дойде чак в края, когато Тиаго се разписа. Хвърлихме доста усилия, но си струваше и сме доволни", добави още той.

"Може да се каже, че продължаваме битката за четвъртото място. Ще бъде трудно, но не и невъзможно. Ще се постараем да спечелим оставащите мачове и ще видим къде ще финишираме", каза германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jurgen Flopp

    6 3 Отговор
    Шегобиец.
  • 2 LIVERPOOL FOREVER

    2 2 Отговор
    Долу ГЕРБ !