Last news in Fakti

9 Май, 2021 13:06 2 317 1

Добра новина за ЦСКА! Свързана е с евентуалното участие на отбора в Европа

  • цска-
  • лига на конференциите-
  • лигата на конференциите-
  • поставени-
  • поставен

"Армейците" със сигурност ще са поставени в новия турнир - Лига на конференциите, стига да се класират за него

Добра новина за ЦСКА! Свързана е с евентуалното участие на отбора в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Все още няма яснота дали ЦСКА е сигурен участник в новия турнир Лигата на конференциите. „Червените“ могат да направят това през Купата на България или през първенството, пише „Мач телеграф"

Ако попаднат там, те ще се включат директно от втория кръг и почти сигурно ще бъдат поставени. Това е благодарение на клубния им коефициент, който е 8.000.

Той е почти два пъти по-висок от коефициентите на Локомотив Пловдив и Арда - 4.075, които биха участвали с коефициента на България. Това означава, че техният шанс да бъдат поставени в групата на силните отбори на жребия съвсем не е толкова голям.

В третия и четвъртия кръг на турнира обаче дори ЦСКА много трудно би се наредил сред поставените.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТТ

    1 0 Отговор
    Хубаво ще е в новия турнир да се класира повече от един наш отбор. ЦСКА е с висок коефициент и няма да има особени проблеми със съперник, но не отписвайте и другите ни два участника. Успех на всички наши отбори в Лигата на конференциите.