Last news in Fakti

9 Май, 2021 21:15 2 541 2

Ситуацията в Интер е "катастрофална"

  • интер-
  • джузепе марота-
  • финансова ситуация

Така вижда нещата изпълнителният директор на клуба - Джузепе Марота

Ситуацията в Интер е "катастрофална"  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Спортната ситуация в Интер не може да бъде по-добра. „Нерадзурите” триумфираха с титлата съвсем наскоро, а през уикенда победиха с 5:1 Сампдория, пише Гонг. От финансово естество обаче ситуацията далеч не е сходна и е екстремно трудна. Италианската преса информира, че целият мениджмънт на миланския клуб цели да редуцира заплатите на футболистите, а директорът Джузепе Марота потвърди това.

Изпълнителният директор говори за „катастрофалната ситуация”, в която се намира клубът. „Платихме това, което трябваше - за спечелването на Скудетото към футболистите. Факт е, че в следващите седмици ще стартираме индивидуални срещи с играчите, за да ги предупредим за финансовата ситуация в клуба. Говоря и за футбола генерално. Този модел в играта няма да продължи още много време”, заяви Марота пред Sky Italia.

Само ден преди заявлението на Марота медиите на Ботуша съобщиха, че няма да има орязване на заплатите сред играчите на Антонио Конте, ала явно този ден наближава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    17 1 Отговор
    Парите ще унищожат спорта и футбола в частност.А най-затъналите клубове се чудят какви врътки да направят,за да отложат неизбежния си крах.
  • 2 Рошко

    0 0 Отговор
    За какво си имат школи всички клубове като постоянно се надпъ@дяваъ да купуват имена и да им плащат космически заплати заради маркетинг и реклама, и откъде и как идват тези пари големите акули в бранша никой не ги пита а за тв права и букмейкъри да не говорим, футбола стана цирк