Last news in Fakti

10 Май, 2021 14:12 1 464 2

Тази седмица предстои важна среща на Управителния съвет на Левски

  • левски-
  • управителен съвет-
  • футбол-
  • среща

Мажоритарният акционер Наско Сираков ще събере останалите важни хора на "Герена" в четвъртък по обяд

Тази седмица предстои важна среща на Управителния съвет на Левски - 1

Четвъртък се очертава като важен ден за футболния Левски, съобщава Топспорт. За тогава е насрочено традиционното заседание на УС, на което ще се разискват важни въпроси относно близкото и по-далечно бъдеще на столичния гранд.

Мажоритарният акционер Наско Сираков ще събере останалите важни хора на "Герена" по обяд. След сбирката се очаква най-сетне да има и информация за феновете, които от няколко седмици упорито настояват за повече яснота относно ситуацията в любимия им клуб.

Припомняме, че Левски преговаря активно по подписването на нов спонсорски договор. Приоритетно за софиянци е и получаването на лиценз за следващия сезон в efbet Лига. Не на последно място остават и финансовите задължения, които "сините" имат към футболистите и служителите на клуба.

На целия този фон, представителният тим дава леки поводи за оптимизъм, след като постигна две последователни победи в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще го прекръсти ме

    1 2 Отговор
    ЦСКА 2022

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ще го прекръсти ме":

    Е стига де няма само да прекръстваме нали прекръстихме Литекс обединен с Чавдар Етрополе на цска ТИРЕ МЕНТЕ.