Last news in Fakti

11 Май, 2021 01:00 1 454 0

ПСЖ предлага нов договор на Дракслер

  • дракслер-
  • псж-
  • договор-
  • подновяване

Настоящият контракт на полузащитника изтича през лятото, като до последно не се знаеше дали ще бъде подновен

ПСЖ предлага нов договор на Дракслер - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен ще поднови договора на германския национал Юлиан Дракслер. Това съобщи френският вестник L'Equipe. Настоящият контракт на полузащитника изтича през лятото, като до последно не се знаеше дали ще бъде подновен.

Треньорът на парижани Маурисио Почетино е настоял пред ръководството, че иска Дракслер да остане в отбора, като поради тази причина шефовете на клуба ще предложат нов контракт на полузащитника. Очаква се той да бъде за три сезона, като германецът трябва да го подпише до дни.

През настоящата кампания 27-годишният халф има 32 мача за ПСЖ във всички турнири, в които е реализирал 4 попадения и е направил 7 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА