Last news in Fakti

11 Май, 2021 06:55 3 278 2

Роналдо пропусна тренировка на Юве, за да разгледа фабриката на Ferrari

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • ferrari

Той отиде там в компанията на президента на клуба клуба Андреа Аниели и боса на Exor - Джон Елкан

Роналдо пропусна тренировка на Юве, за да разгледа фабриката на Ferrari - 1
Снимка: Twitter

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо пропусна сутрешната тренировка на отбора, за да посети фабриката на Ferrari в Маранело. Той отиде там в компанията на президента на клуба клуба Андреа Аниели и боса на Exor - Джон Елкан, съобщава "La Gazzetta dello Sport".

Това само потвърждава информациите, че Елкан ще има все по-сериозна роля в управлението на "Старата госпожа". Exor е холдинг, който е управляван от фамилия Аниели и освен много други компании, притежава Ювентус и Ferrari.

Кристиано трябваше да участва във въстановителната тренировка след поражението от Милан, но вместо това отиде в Маранело. Според непотвърдена информация, той дори си е купил ново Ferrari по време на тази визита.

На този етап бъдещето на Роналдо в Юве остава несигурно. Неговият договор с клуба е до 2022 година, но се говори, че той може да си тръгне през лятото, особено ако отборът не се класира за Шампионската лига. В момента Ювентус е на 5-ото място в Серия "А", на точка зад Наполи, който заема 4-ата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бомбата

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: президента на клуба клуба Андреа Аниели и боса на "Exor" - Джон Елкан,който бил бос бос директор.
  • 2 asdf

    0 4 Отговор
    Пак ли новини за късокракия? Вече никой не се интересува от него!