11 Май, 2021 10:07 5 862 6

Валери Божинов осъществил страхотен трансфер, но извън терена

  • валери божинов-
  • левски-
  • автомобил-
  • трансфер

Ветеранът е продал прословутия си бял Мерцедес S63 купе и си е купил GTS Мерцеде с 600 конски сили, а за нея футболистът е платил над 250 000 лева

Валери Божинов осъществил страхотен трансфер, но извън терена - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов осъществил страхотен трансфер, но не на терена, а извън него, съобщава БЛИЦ. Ветеранът е продал прословутия си бял Мерцедес S63 купе и си е купил GTS Мерцедес. Новата придобивка е с 600 конски сили, а за нея футболистът е платил над 250 000 лева.

„Много е доволен от сделката. Машината му е трепач и той ѝ се наслаждава вече“, коментират близки до нападателя на Левски.

По всичко личи, че Божинката в последните месеци се забавлява повече на резервната скамейка, отколкото да бъде на терена.

„Забавлява се като резерва, но и най-много се забавлява извън стадиона. Като че ли меракът му да играе по-често футбол е намалял. А и не забравяйте, че Валери е вече на 36 години. Може скоро да сложи край на кариерата си или най-много да изкара още един сезон“, добавят запознати.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    9 1 Отговор
    И следва...."Малко коте, ще има ли секс в моя Мерцедес?"
  • 2 Жоки

    7 1 Отговор
    И николета да е пусне в оборот. Плюс 250 х лв и е взимам
  • 3 бравос

    14 3 Отговор
    Браво титани....страшна статия....за вас ДЪНО няма....,"продължаваме надолу и назад ".....!

    Коментиран от #5

  • 4 хахаха

    10 1 Отговор
    В. Божинов е ПРИКЛЮЧЕН за футбола преди 9 години. След изцепката в Спортинг, беше ясно, че еаут от А група...
  • 5 Еди

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "бравос":

    Ти защо ги четеш, за да пускаш хейтърски коментари ли? Като не ти харесват не влизай в този сайт.
  • 6 Дайте всички

    4 1 Отговор
    фенове да дадем по 10 лева и да спасим българския футбол, да вдигнем заплатите на футбулистите и в БФС, да не купуват и не се излагат с евтини коли