11 Май, 2021 14:22 1 287 0

Спортният директор и вицепрезидентът на Ювентус в спор заради Пирло

  • андреа пирло-
  • фабио паратичи-
  • павел недвед-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а

Ювентус вече е пети в класирането на Серия "А" три кръга преди края и рискува да завърши сезона извън зона Шампионска лига

Спортният директор и вицепрезидентът на Ювентус в спор заради Пирло - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи е искал старши треньорът на "бианконерите" Андреа Пирло да бъде уволнен и това е довело до спор с вицепрезидента на Старата госпожа Павел Недвед, твърди Gazzetta dello Sport.

Вчера Недвед обяви, че Пирло и португалската суперзвезда Кристиано Роналдо остават в Ювентус, но авторитетното италианско издание пише, че чехът и Паратичи са имали шумна дискусия на паркинга в тренировъчния център на Юве в Континаса.

Според Gazzetta Паратичи е настоял Пирло да бъде уволнен след поражението с 0:3 от Милан и до края на сезона торинци да бъдат водени от помощника на действащия наставник на Юве Игор Тудор. Недвед обаче е бил на по-различно мнение, като е бил подкрепен от футболния директор Федерико Керубини.

Ювентус вече е пети в класирането на Серия "А" три кръга преди края и рискува да завърши сезона извън зона Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА