Last news in Fakti

11 Май, 2021 19:56 1 116 0

Жозе Моуриньо: Във футбола винаги има напрежение

  • моуриньо-
  • рома-
  • треньор-
  • информация-
  • решение-
  • напрежение

"Когато взимам важно решение, се уверявам, че имам цялата информация, от която се нуждая", заяви бъдещият наставник на Рома

Жозе Моуриньо: Във футбола винаги има напрежение - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещият треньор на Рома Жозе Моуриньо говори пред XBT относно решението си да поеме "вълците". Както е известно португалецът ще застане начело на столичани през следващия сезон, като ще замени на поста Пауло Фонсека.

Моуриньо заяви, че във футбола винаги има напрежение и допълни, че е направил много информиран избор, когато се е съгласил да поеме Рома.

"Когато взимам важно решение, се уверявам, че имам цялата информация, от която се нуждая. Това е най-добрата тактика, защото е невъзможно да се вземат решения, без да се знаят всички подробности и без да се отдели време, за да се разберат. Никога не позволявам на външни фактори да повлияят на решенията ми".

"Във футбола винаги има напрежение. Ние ще се фокусираме върху основите и нашата подготовка. Трябва да се забавляваме, но и да бъдем отдадени професионалисти. За мен във всеки мач има напрежение, тъй като всеки от тях има своята стойност. Има напрежение при дербитата, полуфиналите и финалите, с които печелите трофеите, но и при останалите мачове, в които печелите три точки и се изкачвате нагоре в таблицата", каза Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА