Last news in Fakti

12 Май, 2021 23:58 1 717 1

Милан се позабавлява срещу Торино

  • милан-
  • торино-
  • ребич-
  • ернандес-
  • кесие-
  • дузпа-
  • диас-
  • класиране-
  • серия а

"Росонерите" размазаха своя съперник със 7:0

Милан се позабавлява срещу Торино - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Милан изигра най-добрия си мач през сезона, след като постигна разгромна победа със 7:0 при гостуването си на Торино от междинния 36-и кръг в Серия „А“. Попаденията бяха отбелязани от Тео Ернандес (19', 62'), Франк Кесие (26' - дузпа), Браим Диас (50') и Анте Ребич (67', 72, 79'), който се отчете с хеттрик.

В 12-ата минута Симоне Дзадза получи възможност да стреля, но прати топката високо над вратата. В 19-ата Браим Диас намери с пас Ернандес на границата на наказателното поле, а защитникът със страхотен шут откри резултата в полза на своя тим. Само минута по-късно Салваторе Сиригу отрази опасен удар с глава на Кесие, а при добавката Саму Кастийехо нацели близката греда. Испанецът обаче и без това беше в положение на засада. В 24-ата именно той беше фаулиран от Лянко в наказателното поле, което доведе до дузпа за гостите. За разлика от предишния мач, този път Кесие беше много по-убедителен при изпълнението си от бялата точка и увеличи аванса на "Дявола".

В 30-ата минута Бонацоли отправи далечен удар, който не намери целта. В 36-ата Давиде Калабрия се разписа, но се оказа, че е бил в тънка засада. В 38-ата много лош пас назад на Хакан Чалханоолу позволи на Глейсон да стреля от отлична позиция, но Джанлуиджи Донарума изби топката с блестяща намеса. В 40-ата Дзадза отправи удар с глава, който се оказа неточен.

Доминацията на гостите продължи и в началото на втората част. В 50-ата Кесие отне топката и я достави на Диас, който я прати в противниковата мрежа за 3:0 в полза на "росонерите". В 54-ата Ребич проби в наказателното поле и намери Кесие на чудесна позиция, но халфът подходи нехайно и ударът му завърши в аут. При центриране от фал в 57-ата минута, топката рикошира в Диас, отби се в гредата и излезе в аут. В 62-ата Милан организира добра контраатака, която беше завършена успешно от Ернандес с прехвърлящ удар. Пет минути по-късно Ребич също добави името си сред голмайсторите с безпощаден шут. В 72-ата хърватинът отново беше точен, като го направи на празна врата след асистенция на резервата Рафаел Леао. Това беше неговият 10-и шампионатен гол през сезона. В 79-ата Ребич оформи своя хеттрик, след като отклони топката с помощта на коляното си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухълист🤓🏴🌚

    2 3 Отговор
    Цял живот само такива забавления за калъфкаджиите от Мухлян.