13 Май, 2021 10:22 1 020 0

Откриха мъртъв бивш играч по американски футбол в хотелска стая

  • колт бренан-
  • американски футбол-
  • спорт-
  • наркотици-
  • мъртъв

Предполага се, че причината за смъртта му е свръхдоза наркотици

Откриха мъртъв бивш играч по американски футбол в хотелска стая - 1

Бившият спортист Колт Бренан беше открит мъртъв в хотелска стая в Нюпорт Бийч (щат Калифорния). Малко преди това на спешния телефон е постъпило обаждане, че 37-годишният мъж е в тежко състояние.

При пристигането си лекарите единствено констатирали смъртта на бившия играч по американски футбол. Предполага се, че причината за смъртта му е свръхдоза наркотици. В стаята са открити известни количества фентанил.

Часове преди смъртта си Бренан е получил отказ да бъде настанен в клиника за лечение на наркомани, тъй като всички места са били заети. Това е бил поредният опит на бившия спортист да се откаже от дрогата. В последната година той е преминал през петмесечен курс.

„Наистина се опитваше да се пребори. Започна да спортува. Водеше срещи с завръщащи се от Афганистан военни и Ирак. В последните четири месеца се справяше наистина много добре. След това се случи нещо и той се върна към дрогата“, сподели Тери Бренан – бащата на бившия футболист.

Откриха мъртъв бивш играч по американски футбол в хотелска стая


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА