13 Май, 2021 10:55 1 596 4

43-годишният Буфон искан от поне шест клуба

  • ювентус-
  • джанлуиджи буфон-
  • футбол

Пристигнах в Юве като момче с много ентусиазъм и си тръгвам като щастлив човек

43-годишният Буфон искан от поне шест клуба - 1

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон е получил няколко оферти от други клубове, веднага след като обяви решението си да напусне клуба след края на сезона. 43-годишният легендарен страж няма намерение да спира с футбола и до месец ще реши къде да продължи кариерата си. Според “Тутоспорт” поне шест клуба имат интерес към него, а още във вторник стана ясно, че единият от тях е Барселона, като преговорите дори са започнали.

Буфон пази цял мач и спаси дузпа при резултат 0:0 при гостуването на Сасуоло, което Юве спечели с 3:1 и запази шансове да завърши в топ 4 в Серия А.

"Отказване от футбола не стои на дневен ред. Много кандидати вече заявиха интерес. Пристигнах в Юве като момче с много ентусиазъм и си тръгвам като щастлив човек", каза Буфон пред DAZN.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    3 7 Отговор
    Най-добре да се откаже, одъртя вече и на 43 години ще се контузва много по-лесно и често от преди! Доказал се е многократно, спечелил е много трофеи и пари, време му е за заслужена почивка!
  • 2 Уникален вратар

    9 0 Отговор
    Един от най добрите. Всичко се дължи на режим, дисциплина и страст към играта. Спомням си, въпреки, че не съм от Левски, когато Даниел Боримиров започна третия си престой в Левски, беше на 36 години, тичаше повече от 20 годишните. Просто режимлия. Нямат значение толкова годините, а дали човек може и как се чувства.

    Коментиран от #3

  • 3 Лост

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уникален вратар":

    Ако си спомняш и П. Дочев като беше треньор на ЦСКА тичаше повече от футболистите.
  • 4 ...

    4 0 Отговор
    ... , те и Боби Михайлов го искат , ама ... дърпа се ... , не му харесват офертите !