13 Май, 2021 11:12 1 630 6

Местят мача Франция - България заради полицейски час

  • българия-
  • футбол-
  • франция-
  • контрола-
  • бфс

Очаква се потвърждение за преместването на двубоя в Париж

Местят мача Франция - България заради полицейски час - 1

Френската футболна федерация преговаря с Българския футболен съюз за промяна на деня на контролата между националните отбори на двете страни заради полицейски час, съобщи „RMC Sport“.

По постигнатата договорка приятелската среща между актуалния световен шампион и българската селекция трябва да се изиграе на 8 юни от 21:10 часа местно време (22:10 часа българско време) на „Стад дьо Франс“. За този ден полицейският час е 22, а от френската централа искат контролата, която ще е последна за „петлите“ преди участието им на европейското първенство, да бъде с публика.

За следващият ден – 9 юни (сряда) полицейският час е 23. Ако мачът бъде ден по-късно и вероятно с по-ранен начален час, привържениците на Франция ще имат възможност да изпратят подобаващо любимците си към еврофиналите.

В навечерието на шампионата през юни България договори три престижни проверки с участници на Европейското първенство. На 1 юни селекцията на Ясен Петров гостува на Словакия от 21:45 часа българско време на „Йоско Арена“. На 5 юни България гостува на Русия от 18:00 часа на стадион „Динамо“ в Москва.

Очаква се потвърждение за преместването на двубоя в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майко мила

    9 0 Отговор
    Хубаво е да се играят контроли с по силни съперници, нормалните отбори така правят, обаче, ние сме многооооооо далече от нивото на Франция. Несравнимо далече. Македония, Черна гора, Унгария, Сърбия, Гърция, Румъния, ще не смажат с поне три гола разлика. Какво остава за Франция. Самолетните билети и престоя явно са безплатни, нямам друго обяснение. Защо всички се правят на слепи и не видят какво се случва в БФС, каква хунта е там, и не видят реалното ниво на българския футбол. Никой ли не вижда, че футболът ни го докараха до невиждано дъно, то не, че държавата е цъфнала и вързала, но поне да направят някакви опити да го съживят. Не се налагат и използват наши български момчета. Школите са оставени на самотек. Ако щете училищният футбол и училишните турнири ги ликвидираха. Спорта е и здраве и дисциплина. По добре, отколкото младежт да виси пред компютри, конзоли, телефони, да пият, пушат и дрогират. Писна ми

    Коментиран от #2

  • 2 Колега

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майко мила":

    То няма държава, ти за футбола си се притеснил. Иначе съм на 100% съгласен с написаното от теб.
  • 3 Запалянко

    6 0 Отговор
    От 5 години не съм стъпвал на Васил Левски на националите. Преди това не съм пропускал мач. Не искам да коментирам нивото. Само ще кажа, че голяма част от тези момчета не заслужават да облекат националната фанелка. Не примадони, че обиждам жените, а абсолютни безхарактерни момчета. Нямат хъс за нищо. Дай им големи заплати, джипчето и някоя плеймейтка, друго не ги интересува. Даже и срам нямат.
  • 4 МАЛКА пенсИЯ

    3 0 Отговор
    Изхода е един-не гледаш мач,не ходиш на мач,не коментираш мач(на наште).Ако не дай си боже,направим равен с петлите,бедна Вие фантазията,КАКВИ ШЕ СА КОМЕНТАРИТЕ.
  • 5 Цецо

    3 0 Отговор
    Със сигурност ще им е много скучно на френските футболисти... но ще ще приемат този мач като една лека тренировка преди финалите, мисля?!?

    Коментиран от #6

  • 6 ...

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Цецо":

    Няма да се изпотят дори ... , като на тренировка !