13 Май, 2021 16:15 1 352 0

Берое ще се подсили с още един български футболист

  • ботев враца-
  • трансфер-
  • договор-
  • договорка-
  • берое-
  • генов

Даниел Генов ще продължи кариерата си при старозагорци

Берое ще се подсили с още един български футболист - 1
Снимка: botev-vratsa.com

Даниел Генов е вторият български футболист, с когото Берое има предварителна договорка да подсили тима за следващия сезон, пише "Тема Спорт". Както е известно, заралии вече обявиха привличането на капитана на Царско село Реян Даскалов. "Зелено-белите" са договорили двама родни играчи и двама чужденци.

Генов със сигурност напуска Ботев (Враца). Контрактът му с клуба изтича през юни и той няма намерение да го продължава. Преговорите с Берое са на финалната права, като остава да бъдат уточнени дребни детайли и Генов вече може да се счита за ново попълнение.

Не е тайна, че заралии ще сменят курса и по подобие на Арда ще залагат на повече български играчи, като ще се разделят с чужденците с по-високи заплати.

31-годишният Генов у нас е играл още за Монтана, Пирин (Благоевград), Ботев (Пловдив) и Локомотив (София). Има и престои в чужбина в азербайджанските Интер (Баку) и Симург, както и кипърския Еносис (Паралимни). В Ботев (Враца) е от лятото на 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА