Last news in Fakti

13 Май, 2021 17:59 1 636 1

Барселона може да остави договорът на Меси да изтече

  • меси-
  • договор-
  • изтичане-
  • барселона-
  • преговори

Тъй като преговорите текат бавно, е възможно Лео да замине на Копа Америка, без преди това да се е обвързал с каталунците

Барселона може да остави договорът на Меси да изтече - 1
Снимка: БГНЕС

Има вариант Лионел Меси да подпише нов договор с Барселона чак след изтичането на настоящия му на 30 юни, съобщава каталунският вестник "Спорт". Тъй като преговорите текат бавно, е възможно Лео да замине на Копа Америка, без преди това да се е обвързал с каталунците. Турнирът в Южна Америка започва на 11 юни и ще продължи до 10 юли, което означава, че ако Меси все още е там за последните срещи, той вече ще е свободен агент.

Заключителните преговори се бавят и заради желанието на президента Жоан Лапорта да завърши одита в клуба, за да се види какви условия може да предложи Барса на Меси.

Засега индикациите са, че капитанът на “лос кулес” иска да остане на “Камп Ноу”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаяско

    5 1 Отговор
    Лео ако беше приел да играе за Испания щеше да е най великия футболист щяха да са поне още 1 път световни шампиони