Last news in Fakti

13 Май, 2021 19:45 2 467 0

Франк Лампард пак поема лондонски тим?

  • кристъл палас-
  • треньор-
  • челси-
  • ходжсън-
  • лампард

Бившият мениджър на Челси може да застане начело на Кристъл Палас

Франк Лампард пак поема лондонски тим? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Челси Франк Лампард може много скоро да се завърне към треньорката професия. 42-годишният бивш халф, който бе уволнен от любимия си клуб през януари, е фаворит за това да наследи Рой Ходжсън в Кристъл Палас. Ветеранът отново изпълни задачата си и съхрани мястото на "орлите" в елита, но неговият договор изтича след края на сезона и според информациите в английските медии ръководството смята, че е време за промяна. Все още не е взето окончателно решение, но "Дъ Телеграф" твърди, че Лампард е в първи в списъка с потенциални заместници на Ходжсън.

Има слухове, че Лампард може да бъде поканен да води и отбора на Англия до 21 години, но според същия източник той не е заинтересован от тази работа и предпочита да се завърне като мениджър в Премиър лийг.

Шон Дайч и Еди Хау са другите имена, които са свързвани с треньорски пост в Кристъл Палас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА