Last news in Fakti

13 Май, 2021 20:23 1 482 1

Надал бе на косъм от отпадане в Рим, но успя да победи

  • надал-
  • шаповалов-
  • мачбол-
  • обрат-
  • четвъртфинали

Испанецът отрази два мачбола и спечели с 3:6, 6:4, 7:6(3) срещу Денис Шаповалов

Надал бе на косъм от отпадане в Рим, но успя да победи - 1
Снимка: БГНЕС

Деветкратният шампион Рафаел Надал (Испания) се класира за 16-и път от 17 участия за четвъртфиналите на турнира на червена настилка от сериите "Мастърс" в Рим с награден фонд 2 милиона евро. Поставеният под номер 2 Надал елиминира 13-ия в схемата Денис Шаповалов (Канада) с 3:6, 6:4, 7:6(3) след почти три часа и половина игра. Шаповалов, полуфиналист от миналия сезон, водеше със сет и 3:0 гейма във втория, но допусна обрат.

В третата част канадецът отново пропиля преднина от 3:1 гейма, а след това стигна и до два мачбола при 6:5 и сервис на Надал в третата част, но испанецът се справи, а след това в тайбрека дръпна с 6:2 и това се оказа решаващо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    0 0 Отговор
    КАКЪВ ТОЧЕН ФОТОС,БРАВО.