Last news in Fakti

14 Май, 2021 13:31 2 372 1

Румениге: Кой продава нападател, който вкарва по 60 гола на сезон?

  • левандовски-
  • продажба-
  • оставане-
  • румениге-
  • байерн мюнхен

"На всички е ясно, че Левандовски остава в Байерн Мюнхен", категоричен бе изпълнителният директор на баварците

Румениге: Кой продава нападател, който вкарва по 60 гола на сезон? - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге стана поредният ръководител на баварците, който коментира евентуалната продажба на голямата звезда на тима Роберт Левандовски. Напоследък в Германия се заговори, че шампионите може да се разделят с полския нападател и да привлекат голмайстора на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд.

Румениге обаче бе категоричен, че Байерн няма никакво намерение да продава Левандовски. "На всички е ясно, че той остава. Кой продава нападател, който вкарва по 60 гола на сезон?", каза босът на баварците пред вестник Bild.

През този сезон 32-годишният футболист има 46 гола и 9 асистенции в 38 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Илюминат⚜️

    2 1 Отговор
    Който иска разнообразие , който иска пари или който не може да накара нападателя да подпише нов договор! Стига кухи реторични въпроси !