Last news in Fakti

14 Май, 2021 19:56 1 619 0

Президентът на Байерн: Кой продава играч, който бележи по 60 гола на година?

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • карл-хайнц румениге-
  • голмайстор-
  • трансфер

Роберт Левандовски има договор с Байерн до 2023 г.

Президентът на Байерн: Кой продава играч, който бележи по 60 гола на година? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге коментира спекулациите, че Роберт Левандовски може да напусне клуба в края на сезона. След блестящите постижения и многобройните трофеи последните години изненадващо се появиха слухове, че полякът може да си тръгне от "Алианц Арена".

"Разбира се, че остава. Кой продава играч, който вкарва по 60 гола на година?", заяви Румениге относно бъдещето на Левандовски.

Нападателят има договор с Байерн до 2023 г. От началото на сезона той има 46 попадения и е близо до подобряването на поредния рекорд. Ако отбележи още един гол в Бундеслигата, той ще изравни постижението на Герд Мюлер за най-много попадения в първенството в рамките на един сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА