Last news in Fakti

15 Май, 2021 09:27 1 552 14

Алън Пардю води защитник от Нидерландия в ЦСКА

  • пинас-
  • адо ден хааг-
  • защитник-
  • подсилване-
  • трансфер-
  • селекция-
  • пардю-
  • цска

"Червените" ще се подсилят с бранителя на АДО Ден Хааг Шакийл Пинас

ЦСКА е близо до това да се подсили с още един защитник от Нидерландия, пише "Мач Телеграф". Това е 23-годишният Шакийл Пинас от АДО Ден Хааг.

Бранителят може да дойде на "Армията", след като бившият му треньор в тима от Хага и настоящ технически директор на "червените" Алан Пардю гарантира за сделката. Договорът на Пинас изтича в края на сезона и той трябва да пристигне в София като свободен агент. Националът на Суринам е неизменен титуляр за тима от Хага, където в последните 4 сезона е записал 75 мача и 6 гола в Ередивизи. Висок е 182 см и играе с ляв крак, което го различава от двамата нидерландски защитници на ЦСКА в момента Юрген Матей и Мено Кох.

Според авторитетния сайт transfermarkt.de актуалната му цена е 1 млн. евро. Преди няколко месеца е имало сериозен интерес към него от АЗ Алкмаар и Утрехт, но до продажба не се е стигнало.

Привличането на Шакийл Пинас би било страхотен ход на ръководството на ЦСКА. Защитникът бързо ще се адаптира покрай Матей и Кох, но е много по-перспективен от тях и впоследствие може да бъде продаден за сериозна сума.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 4 Отговор
    Този сигурно отдавна не е играл и е почивал на море!

    Коментиран от #10

  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    1 7 Отговор
    Много "армейци" е армейския клуб бе‼ А може би вече става от клуб ЦСКА , клуб на ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН‼

    Коментиран от #4

  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    4 0 Отговор
    Помня мач в който Лудогорец имаха на терена само един българин‼
  • 4 Бонговец

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼":

    То Арсенал е бъкано с Артилеристи,в Саутхямптън със Светци,в Рома с Вълци, и в Киево с Летящи Магарета.Ама пуста злоба не ни напуска и на сън.Злобей на воля.

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 5 вили

    2 0 Отговор
    тоя ще го набута на турците есента
  • 6 БАЙ Х@Й ‼

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Трудно е да обясниш на днешните , че КЛУБ навремето се пишеше с главна буква ! Че беше идея! Спортистите не сменяха клубовете като Божинов котетата! Сега всичко е "ПРОСТО БИЗНЕС" приятелю ! Вече има играчи на които пръстите не им стигат да изброят отборите в които са били!
  • 7 БАЙ Х@Й ‼

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Не злобея, но ми е жал за българските спортисти за които НЯМА места , а купуват играчи от страни, които ти трябва атлас и един час за да видиш откъде са ! А всеки знае , че никой не придава хубавия си кон ! Жал ми е , че на днешните Ви пробутват полуфабрикати и Ви обясняват как "ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО"! Нищо лично ! Просто " Совите вече не са това което бяха!"(туин пикс)
  • 8 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Ами то затова футбола става все по-безинтересен! За какво са ни тогава ДЮШ, като не се дават шансове на децата, а се докарват бонговци, като тоя от различни континенти!? Сигурен съм, че ще се намерят такива от Ю 19, които ще го бият тоя 1:1 на малки врати, но пусти мениджърски комисиони на Стоилас...
  • 9 ххххх

    3 1 Отговор
    Въпроса не е в това че не се дава шанс на българчета, а в това че не са научени от деца как се играе футбол. Може да са много талантливи но когато си трениран без никаква програма и от некадърни треньори дето гледат само как да си приберат парите и да отбият номера така ще е. На запад момчета на по 18 години са вече изградени футболисти. Ако са много добри кой ще се откаже от тях? Кой бяга от доброто?

    Коментиран от #11, #14

  • 10 Ротердам

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Следя Холандското първенство и това ако е исина ЦСКА правят голям трансфер. Преди две години Пинас бе избран за най-добър на своя пост, но Ден Хаг отказаха да го продадат.
  • 11 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "ххххх":

    Имам дете футболист и донякъде си прав, като за това, че няма методика, но не съвсем, че "няма" готови 18 годишни за мъжкия футбол! Има много надъхани деца, които тренират и индивидуално /извън отбора/, но когато станат на 18 г. ги пращат по В групите, където ги наритват, губят мотивация и се отказват! Не защото не са талантливи, а защото с бонговците се правят по-бързи и лесни пари!

    Коментиран от #12

  • 12 Това ти беше

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    единственият добър и то доста добър коментар. Гледай веднага с него да започваш, когато обсъждаш поредните екзотични перли. И тези "перли" носят душа и те мечтаят за човешки неща, макар и често материални, както всички младежи. И какво са виновни те, като някой им казал - местните за нищо не стават, идвайте, че ни трябвате. Те ако знаят колко са желани всъщност тук, въобще няма и да се разкарват, но отде да знаят, като не ни разбират дори езикът. Дойдат и разберат, но вече късно, защото вече имат договор от няколко години и ще са подсъдими, ако избягат. А ти ми кажи, разните директорчета, дето ги водят и взимат тлъсти комисионни на техен гръб, българи ли са или чужденци.
  • 13 добре

    1 0 Отговор
    Да идва!
  • 14 какво

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ххххх":

    `нашите`?!Да играят и ако стават -ще играят!...Че е българин ,а е дупка-еййй!Не става така...