Last news in Fakti

15 Май, 2021 13:15 2 322 0

Агуеро прие офертата на Барселона

  • агуеро-
  • манчестър сити-
  • оферта-
  • приемане-
  • преговори-
  • заплата-
  • барселона

Нападателят ще получава по 8 млн. евро годишно

Агуеро прие офертата на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е все по-близо до договор с Барселона. Италианският журналист Николо Скира разкри, че аржентинецът ще подпише за две години с каталунския гранд. Двете страни са се разбрали за финансовите условия. Агуеро ще получава по 8 млн. евро годишно. След изчистването на няколко дребни детайли, контрактът ще стане факт.

Както е известно, 32-годишният стрелец ще напусне Ман Сити след края на сезона. Той не получи оферта за нов контракт и ще стане свободен агент. Кун има общо 388 мача и 258 гола за "гражданите", което го превърна във водещ реализатор в клубната история.

Агуеро има сериозен опит в Ла Лига. Преди да се присъедини към Манчестър Сити през 2011 година, той носеше екипа на Атлетико Мадрид и в продължение на пет сезона радваше феновете на "дюшекчиите".

Кун отдавна иска да се събере в един отбор с Лионел Меси. Двамата са добри приятели и винаги са демонстрирали отлично разбирателство в националния отбор на Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА