Last news in Fakti

15 Май, 2021 14:28 1 806 3

Зидан напуска Реал Мадрид, дори и да спечели титлата

  • зидан-
  • напускане-
  • решение-
  • титла-
  • умора-
  • реал мадрид

Французинът е взел това решение от доста време, но ще го обяви официално след последния мач от кампанията

Зидан напуска Реал Мадрид, дори и да спечели титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне от тима след края на сезона. Французинът е взел това решение от доста време, но ще го обяви официално след последния мач от кампанията, съобщава TeleMadrid.

Зизу е уморен от огромното напрежение, което съпътства поста. Дори Реал да триумфира с титлата в Ла Лига, той няма да промени позицията си. 48-годишният специалист ще си вземе известна почивка, но не е изключено и да застане начело на Ювентус. "Бианконерите" правят много разочароващ сезон под ръководството на Андреа Пирло, а Зидан не крие, че би искал един ден да води отбора, в който стана световна звезда.

Това е втори период на бившия халф като наставник на Реал Мадрид. Между 2016 и 2018 година той изведе кралския клуб до три поредни титли в Шампионската лига, а освен това два пъти стана шампион на Испания.

Мястото на Зидан начело на мадридския гранд почти сигурно ще заеме Раул Гонсалес, който в момента води дублиращия състав на "белите". Друг от кандидатите за поста е Масимилиано Алегри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    5 5 Отговор
    Местииим.
  • 2 fks

    6 2 Отговор
    няма да я спечели тази година титлата е за Атлетико
  • 3 Адиос

    4 5 Отговор
    Тоя допусна много грешки. А и испанската педерация е против Реал. Например не отложи мача с Осасуна на заледени терен само на Реал и телата срещу Севиля