16 Май, 2021 20:58 1 844 15

Крушарски: Не съм решил - не съм се кандидатирал за президент на БФС

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • президент-
  • кандидатура-
  • бфс-
  • бербатов

"Кандидатите, които се явяват, не могат да ме оборят нито с приказки, нито с дела", заяви президентът на Локомотив Пловдив

Крушарски: Не съм решил - не съм се кандидатирал за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

"Не съм решил - не съм се кандидатирал за президент на БФС". Това каза в предаването „Неделята на NOVA” собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

"Тази структура се управлява много лесно. Мен никой не може да ме уплаши с обаждане, с подвикване”, отсече бизнесменът.

Попитан дали твърди, че се оказва натиск върху хората, които в момента управляват българския футбол, Крушарски каза: „Не твърдя, но то се усеща”. И даде пример с Костадин Гергинов - председателят на съдийската комисия. „Обадих му се и го помолих да свирят реално мача. Той каза, че съм го натискал, че съм му се обаждал, че какво ли не. Готов съм да си платя да извадя този запис и да видим кой крив, кой прав”, обясни Крушарски.

"За мен тази игра е много лесна. Кандидатите, които се явяват за президент на БФС, не могат да ме оборят нито с приказки, нито с дела. Защото за мен шестте години във футбола показаха нивото, което съм достигнал във футбола”, каза още собственикът на "смърфовете".

"Ако тръгнем да се обединяваме, ще го направя, редът ще го сложа. Разликата между мен и Бербатов е доста голяма. Той може да има футболни умения, но аз съм много добър стругар, а той стругар ли е? Това, което е минало през главата ми през 40-те ми години като ръководител, едва ли той има този мой опит", продължи Крушарски.

"Аз съм от старата школа. С Иван Славков бяхме повече близки по масите. От него се научих, че когато има буря, трябва да се наведеш, за да отмине", добави босът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    6 3 Отговор
    Не са решили , не са те избрали!

    Коментиран от #5

  • 2 Хорейшио

    22 2 Отговор
    Тоя селски бек няма ли да ходи, Боко падна, а той е назначен от него за собственик.. Не е ясно с какво го е принудил, да си каже поне това. В Ютуб има аудио, в което тоя се оплаква, че му налива ли малко пари и дава сравнение колко наливат на другите назначени собствените на клубове у нас. Целта е, както си казва и той " да държим политическо влияние"... После се снима с фланелка с лика на Боко и агитираше за него...Изобщо този е кукла на конци
  • 3 3.14К

    18 1 Отговор
    На Боко антуража прелива от простотия.
  • 4 Бат Ставри

    16 1 Отговор
    Пази Боже и Г-н Наздраве да се кандидатира,бил стругар,ами тогава се издигне за шеф на профсаюза на стругарите,Крушьо,явно ментално си на градус и не си разбрал че палачинката се обърна!
  • 5 кРУШ

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    РАЗКРИТИЕ

    Изтече скандален запис с боса на Локо (Пд) - Христо Крушарски :

    "...Аз Локомотив рано или късно го зае вам. То малко ми трябва и ги зае вам, само да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем..."



    Coбcтвeникът нa Лoкoмoтив (Плoвдив) Хриcтo Крушaрcки ce изкaзa изключитeлнo ocтрo cрeщу зaпaлянкoвци нa cмърфoвeтe, нaричaйки ги “дeгрaдирaли фeнoвe":

    "Лoкoмoтив (Плoвдив) e нaй-интригaнcкият oтбoр, кoйтo cъм виждaл. Aз в живoтa cи тoлкoвa интриги нe cъм видял. В Плoвдив aз cъм чужд чoвeк. Дeгрaдирaли фeнoвe чaкaт дa лaпaт пaри. Взимaли ca дрeбни cтoтинки зa дрeбни игри."
  • 6 батето

    11 0 Отговор
    Напоследък в България ни бие толкова много градушка. Чудехме се дали много сме грешни, че не ни подминава, а то, Крушарски се навел, за да отмине бурята, Ало бате, върши си основната работа,/ производство на ракети против градушка/ че скоро ще свършиш денгите и ще трябва да се върнеш отново към стругарството.
  • 7 Чики-Рики

    9 0 Отговор
    Този Говедарец,за какъв се взема?!Да си види първо задълженията към хазната,и тогава да говори!
  • 8 да ви е а мкта

    5 0 Отговор
    Е нали Бербатов бе какъв е тоя пияница на снимката
  • 9 ТУЛУП КОЙТО ПРЕДИ 1989

    7 0 Отговор
    Е БИЛ КОМСОМОЛСКИ И ПАРТИЕН СЕКРЕТАР В КРЕМИКОВЦИ!!!
  • 10 да питам

    5 1 Отговор
    Гонзо каза ли нещо ?!!
  • 11 Щит

    6 0 Отговор
    Тъп, грозен и арогантен, идеален си. Вписваш се по средата на прецедентите с животински физиономии. Кой ви бръсне за нещо, аматьорският футбол е десет класи над измисленото ви първенство.
  • 12 Пловдив

    6 0 Отговор
    Крюшо си повярва след като БФС го класираха в Европа. Най-фрапираща е cитуaциятa нeпocрeдcтвeнo прeди дa oтcъдят дузпa във врeдa нa ЦCКA футбoлиcтa нa Лoкoмoтив e в зacaдa (вижтe пoвтoрeниятa, c глaвa e зaд oтбрaнaтa нa ЦCКA),

    cтрaннo зaщo ВAР нe ceзирa глaвния cъдия зa зacaдaтa, a ceзирa глaвния cъдия зa дузпa?

    Зa втoрия гoл нa Лoкoмoтив cтaнoвищeто нa ВAР e чe нямaт пoдхoдящa кaмeрa и зaтoвa ocтaвят нeщaтa тaкa. Явнo ВAР ce изпoлзвa пo нeчecтeн нaчин cпoрeд "зaвиcи"!
  • 13 Хаха

    3 0 Отговор
    Пълен Хумор е този индивид! То и затова нищо не ни е в ред в България, щото стругар иска да управлява футбола, който е учил на "маса" от Батето /Бог да го прости/, а елитен футболист, като Бербатов "нищо не разбира" от футбол според същото Нещо... И от къде, накъде въобще ще има телефонния номер на шефа на съдиите, че и му се обажда!?
  • 14 8888

    3 0 Отговор
    Голям го вадиш,ама мек
  • 15 видяла

    3 0 Отговор
    жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак, бате Ице, няма как старите софийски футболни хиени, да те допуснат до шефското място в БФС, пък даже и да си пръв на село, стадо магарета предвождани от лъв, може да победи стадо лъвове предвождани от магаре, така че по внимателно с приказките, мълчанието е злато.