Last news in Fakti

17 Май, 2021 11:07 2 730 0

За седем футболисти на Ливърпул сезонът приключи

  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

За мачовете с Бърнли и Кристъл Палас Ливърпул ще бъде още без капитана си Джордан Хендерсън, Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Жоел Матип и Наби Кейта

За седем футболисти на Ливърпул сезонът приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Нито един от дълготрайно контузените играчи на Ливърпул няма да бъде на разположение на Юрген Клоп за последните два мача от сезона, които са от изключителна важност за класирането на тима за Шампионска лига.

Към тях в се присъединяват португалецът Диого Жота, както и играещият под наем от Шалке бранител Ознан Кабак.

Жота е с травма от мача с Манчестър Юнайтед миналата седмица, докато турският национал е получил мускулна контузия на тренировка. Състоянието на Жота е доста по-сериозно, като дори се появиха информации, че нападателят може да пропусне и европейските футболни финали.

За мачовете с Бърнли и Кристъл Палас Ливърпул ще бъде още без капитана си Джордан Хендерсън, Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Жоел Матип и Наби Кейта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА