Last news in Fakti

17 Май, 2021 11:25 2 530 0

Намеци за края на Меси с Барселона

  • барселона-
  • жорди алба-
  • лионел меси-
  • футбол

Да се надяваме, че това не е последният мач на Лео Меси на „Камп Ноу”, но все пак той трябва сам да реши

Намеци за края на Меси с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жорди Алба намекна, че легендата на клуба Лионел Меси може да е изиграл последния си мач на „Камп Ноу”, което означава, че аржентинецът може да напусне тима след края на сезона.

Меси реализира срещу Селта Виго снощи, но тимът му допусна поражение с 1:2 у дома, което бе и краят на шампионските амбиции на каталунците.

Веднага след мача наставникът на отбора Роналд Куман също бе лаконичен, че не може да направи нищо по въпроса с бъдещето на Лионел Меси и финалното решение за това дали да подпише нов договор или не, ще бъде изцяло на футболиста.

“Да се надяваме, че това не е последният мач на Лео Меси на „Камп Ноу”, но все пак той трябва сам да реши”, сподели Алба в интервю за Movistar+


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА